Агенда & Теми

Агенда на конгресот и програма

Научна програма

Time

Session

Speaker

Venue

Alexis Ohanian

IBM Fellow

Ryan Leslie

IBM Fellow

Clarissa Shen

IBM Fellow

Rona Faris

IBM Fellow

Comille Francisco

IBM Fellow

Reggie Brodford

IBM Fellow

Nir Eyol

IBM Fellow

Diana Biggs

IBM Fellow

Теми

За научната програма на 5. Регионален конгрес на СЕЕТРО

(Технолози од Југоисточна Европа во радијациона онкологија)

7-9 октомври 2022 година

СТАНУВАЊЕ RTT - ОБРАЗОВАНИЕ, СЕРТИФИКАЦИЈА И КАРИЕРА

Теми

За поднесување на апстракт следете го линкот