7-9 tetor 2022, Shkup, Maqedoni

Kongresi i 5-të i Teknologjisë i Evropës Juglindore në Onkologjinë e Rrezatimit

BËHUNI RTT - EDUKIM, ÇERTIFIKIM DHE KARRIERË

Për Kongresin

SEETRO është një Kongres Rajonal për RTT (Teknologët e Rrezatimit/Terapistët e Rrezatimit) në rajonin e Evropës Jugore dhe Lindore, në bashkëpunim me komunitetin më të gjerë evropian të RTT. 

Iniciativa për këtë Kongres si një bashkëpunim rajonal midis vendeve doli si një reagim pozitiv nga Projekti ESTRO/IAEA Train the Trainers i quajtur: “Praktika më e mirë në Onkologjinë e Rrezatimit – Kursi i Trajnimit të Trajnerëve RTT”. Vendet nga Evropa Jugore dhe Lindore që morën pjesë në këtë iniciativë zhvilluan një sërë kursesh të organizuara në nivel lokal, të cilat me kalimin e kohës, nëpërmjet bashkëpunimit mes këtyre vendeve, u shtuan dhe përfundimisht rezultuan në një koncept rajonal bashkëpunues të një takimi profesional.

Kongresi i parë rajonal i RTT (Teknologë/Radioterapistë të Rrezatimit) u mbajt në Beograd (Serbi) në vitin 2013 dhe pati një sukses të madh. Dy vjet më vonë, pasoi SEETRO 2015, i mbajtur në Zagreb (Kroaci), duke e rritur numrin e pjesëmarrësve në tetë vende. Sofja (Bullgari) priti SEETRO 2017, i cili u rrit në 13 vende pjesëmarrëse dhe mbuloi një numër të konsiderueshëm temash shkencore dhe profesionale. SEETRO 2019 u mbajt në Lubjanë (Slloveni), duke vazhduar traditën në rritje. Besojmë se gjatë Kongresit të ardhshëm dhe shumë të tjerëve që do të vijnë, do të vazhdojmë entuziazmin, bashkëpunimin dhe zhvillimin profesional që deri tani ka rezultuar të jetë një përvojë e madhe.                                                                                                                                                                                  

BASHKONI NE VITIN 2022 në Shkup, Maqedoni.

Proffesionals
Speakers
Topics
Sponsors

Speakers

Our 5,000 attendees are looking to stay on top of the latest trends, meet their next client or partner, and connect with other people interested in the future of technology.

Design Director at Microsoft

Programi shkencor

Quick Links

Regjistrimi

How to register & Fees

DORËZIMI I ABSTRAKTEVE

Paraqitni abstraktin tuaj shkencor

accomodation

List of partner hotels

ZBULONI SHKUPIN

Vizitoni 10 destinacionet kryesore dhe atraksionet turistike në Shkup

Partnerë & Sponsor

GOLD Sponsor

SILVER Sponsor

sponsor

Venue Location

Congress will take place at the main building of Faculty of Medicine, which is located inside the University Clinical Complex Mother Theresa, Skopje , Macedonia.

Congress Gallery

From entrepreneurs to developers, marketing managers, CEOs and policymakers – all of our 5,000 attendees are looking to stay on top of the latest trends

Pyetjet e bëra shpesh

Gjithçka që dëshironi të dini në një vend

Kongresi i pestë i teknologëve radiologjikë nga Evropa Jugore dhe Lindore në onkologjinë rrezatuese do të mbahet në Shkup të Maqedonisë nga 7 deri më 9 tetor 2022.

Kongresi është i dedikuar për RTT (Teknologë Radiologjikë/Terapistë të Rrezatimit), fizikantë mjekësorë dhe onkologë të rrezatimit si dhe për të gjithë profesionistët nga fusha e Onkologjisë dhe Radioterapisë në Evropën Jugore dhe Lindore dhe në Bashkimin Evropian.

Përveç nëse thuhet në informacionin e ngjarjes, Komiteti Organizativ nuk mbulon kostot për dhe nga eventi. Është përgjegjësia juaj të organizoni transportin për në dhe nga eventi. Nëse është e nevojshme, komiteti organizativ do të sigurojë të gjithë informacionin e nevojshëm për ata që do të marrin pjesë.

Deri më 31.08.2022 kushton 100€,

Nga 01.09.2022 kushton 120€,

dhepër studentët kushton 50 €.

Po sigurisht. Axhendën e Kongresit dhe programin shkencor mund ta shkarkoni lirisht KËTU!